| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / nareszcie! |
| . 1 . 2 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Radek |
Posted: 7 Maj 1998 08:30:38
|
| Tomek Laisar Fruń |
Posted: 5 Maj 2006 00:04:00
|
| DIM10 |
Posted: 5 Maj 2006 19:07:19
|
| MoonWolf |
Posted: 5 Maj 2006 19:12:15
Tylko że będzie razem z normalną trylogią na DVD :|
Więc jakbym to kupił miałym już 2 normalne i jedną oryginalną :/ A ja miałbym 1:1 <; Poza tym to oryginalna jest normalna. Bo ta nowa to jest... Inna. |
| DIM10 |
Posted: 5 Maj 2006 19:12:34
Tylko że będzie razem z normalną trylogią na DVD :|
Więc jakbym to kupił miałym już 2 normalne i jedną oryginalną :/ A ja miałbym 1:1 <; Poza tym to oryginalna jest normalna. Bo ta nowa to jest... Inna. GL twierdzi inaczej :P |
| DIM10 |
Posted: 5 Maj 2006 19:13:34
|
| MoonWolf |
Posted: 5 Maj 2006 19:14:15
Poza tym to oryginalna jest normalna. Bo ta nowa to jest... Inna.
GL twierdzi inaczej :P To już jego problem :P |
| DIM10 |
Posted: 5 Maj 2006 19:14:14
GL twierdzi inaczej :P To już jego problem :P : Ale nie wiem czy to dla niego jest właśnie taki wielki problem... ;P |
| Lady Ant |
Posted: 5 Maj 2006 19:37:56
Poza tym to oryginalna jest normalna. Bo ta nowa to jest... Inna. GL twierdzi inaczej :P To już jego problem :P Obawiam sie, że nie tylko.... L.A. |
| MoonWolf |
Posted: 5 Maj 2006 19:56:54
GL twierdzi inaczej :P To już jego problem :P : Ale nie wiem czy to dla niego jest właśnie taki wielki problem... ;P No, dla mnie to na pewno nie jest żaden problem <: |
| Glub |
Posted: 5 Maj 2006 20:18:02
::[ Tomek Laisar Fruń ]:: pod wplywem Jasnej/Ciemnej Strony Mocy napisa l(a):
Krtk Tylko że będzie razem z normalną trylogią na DVD :| Więc jakbym to kupił miałym już 2 normalne i jedną oryginalną :/ normalną? co nazywasz normalną? ja na pewno zakupię te oryginalne bez poprawek. |
| Nifhelm |
Posted: 6 Maj 2006 10:09:16
|
| Nifhelm |
Posted: 7 Maj 2006 13:32:35
A, i jeszcze jedno:
Ma dźwięk w 2.0 !! : No cóż, tak jest bardziej oryginalna : Hmmm... To może jeszcze na taśmie filmowej? ]; Gdybyż jeszcze w zestawie dołączali projektor ; Mnie wystarczyłoby kino domowe. Niestety na jedno i drugie liczyć nie możemy :). A tak przy okazji. Jeżeli ktoś miałby taśmę z filmem, to ja mam dostęp do małej salki kinowej z projektorami. Możnaby zrobić seans, o ile te projektory są jeszcze na chodzie, bo ładnych parę lat stoją nieużywane ;). |
| Rafał Zieliński |
Posted: 7 Maj 2006 15:07:11
|
| Rafał Zieliński |
Posted: 7 Maj 2006 15:07:39
|
| Lady Ant |
Posted: 7 Maj 2006 16:10:00
|
| SithLady |
Posted: 7 Maj 2006 18:12:43
::[ Tomek Laisar Fruń ]:: pod wplywem Jasnej/Ciemnej Strony Mocy napisa l(a):
Krtk Tylko że będzie razem z normalną trylogią na DVD :| Więc jakbym to kupił miałym już 2 normalne i jedną oryginalną :/ normalną? co nazywasz normalną? ja na pewno zakupię te oryginalne bez poprawek. Ale to bedzie wersja dwa w jednym czyli wydanie dwupłytowe. Chyba, że płytę poprawioną wyrzucisz od razu do kosza |
| Glub |
Posted: 7 Maj 2006 21:02:44
normalną? co nazywasz normalną? ja na pewno zakupię te oryginalne bez poprawek. Ale to bedzie wersja dwa w jednym czyli wydanie dwupłytowe. Chyba, że płytę poprawioną wyrzucisz od razu do kosza Magda: niewyrzucę bo to prezent :) tak, będe miał dwa boksy :) --
SithLady "Now they will elect a new Chancellor, a strong Chancellor." "Silny Prezydent, uczciwa Polska" o prorocy... gdybyśmy tylko wiedzieli... |
| Tomek Laisar Fruń |
Posted: 8 Maj 2006 07:26:18
Ma dźwięk w 2.0 !! :
To chyba i tak więcej niż naprawdę oryginalna wersja kinowa? Krtk |
| Nifhelm |
Posted: 19 Maj 2006 14:57:21
Nie pamiętam Flasha gordona, Space 1999 , a orginalne SW w kinie ogladąlam
rok temu... A ja pamiętam Czyli pasuję do stereotypu ;)? aha nie mam tez plakatow Luka i Vadera...
To dziwne. Ja też. Za to mam karykatury Vadera, Tarkina i Fetta ]:. Ale uwazam się za wiernego odbiorce SW !!!
Podpisuję się wszystkimi mackami ];. Lady Ant
ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). |
| Lady Ant |
Posted: 19 Maj 2006 17:38:08
aha nie mam tez plakatow Luka i Vadera... To dziwne. Ja też. Za to mam karykatury Vadera, Tarkina i Fetta ]:. blah ja mam inne SW gadżety :D Ale uwazam się za wiernego odbiorce SW !!! Podpisuję się wszystkimi mackami ];. i czułkami Lady Ant ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). To tak oczywiste ze się tego nie pisze... W koncu mam na co isc do kina :D Lady Ant |
| perpetuum_mobile |
Posted: 21 Maj 2006 09:11:34
ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach
A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). w X-menach gra Picard : a kiedy wogóle wchodza do kina, plakaty widzaięłm ale daty na nich nie ma :/ |
| skul |
Posted: 25 Maj 2006 13:09:41
Lady Ant
ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). mutanty zawsze wskazywane za przyklad poprawnosci politycznej w komiksie moga utracic swo korone czystosci a to za sprawa jegomoscia z trzema pazurkami w kazdej dloni. Otoz jego zenska partnerka ma tylko po dwa pazurki a to niestety jest w niezgodzie z rownouprawnieniem kobiet. <hutt:rechotHe he</hutt:rechot Pozdrawiam -- Skulldhutt |
| Lady Ant |
Posted: 25 Maj 2006 19:08:57
Lady Ant
ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). mutanty zawsze wskazywane za przyklad poprawnosci politycznej w komiksie moga utracic swo korone czystosci a to za sprawa jegomoscia z trzema pazurkami
w kazdej dloni. Otoz jego zenska partnerka ma tylko po dwa pazurki a to
niestety jest w niezgodzie z rownouprawnieniem kobiet. <hutt:rechotHe
he</hutt:rechot nie w filmie.... tam ma pięć dlugich pazurków u kazdej łapki Lady Ant |
| skul |
Posted: 26 Maj 2006 10:37:09
Lady Ant ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). mutanty zawsze wskazywane za przyklad poprawnosci politycznej w komiksie moga utracic swo korone czystosci a to za sprawa jegomoscia z trzema pazurkami w kazdej dloni. Otoz jego zenska partnerka ma tylko po dwa pazurki a to niestety jest w niezgodzie z rownouprawnieniem kobiet. <hutt:rechotHe he</hutt:rechot nie w filmie.... tam ma pięć dlugich pazurków u kazdej łapki Cenzor poprawnosci politycznej. Hmmm... WTB that job!!!! -Nie, no nie panie Grzesiu, Vader nie moze byc uczuciowy. -Ale ja... -Panie to ma byc zlo w czystej postaci! Torquemada, Hitler czy jaki komunista przynajmniej a pan mi tu Nooooooooo robi jakby ta snieta krolewna co sie snuje przez film caly jakas cudowna byla. -Ale to ona pierwsza odgaduje plan Palpiego -O kuzwa, to ci odkrycie. Pan z niej idiotke robisz wie pan o tym. A my tu mamy paragraf na to. -No to ile mam zaplacic -Hmmm zastanowmy sie Pozdrawiam -- Skulldhutt Pozdrawiam -- Skulldhutt |
| Lady Ant |
Posted: 26 Maj 2006 16:47:18
ps. Wole faceta w czarnym samochodzie niz tego z wielkim S na
piersiach A ja wolę tego z trzema pazurami w każdej dłoni :). mutanty zawsze wskazywane za przyklad poprawnosci politycznej w komiksie moga
utracic swo korone czystosci a to za sprawa jegomoscia z trzema pazurkami w
kazdej dloni. Otoz jego zenska partnerka ma tylko po dwa pazurki a to niestety jest w niezgodzie z rownouprawnieniem kobiet. <hutt:rechotHe he</hutt:rechot nie w filmie.... tam ma pięć dlugich pazurków u kazdej łapki Cenzor poprawnosci politycznej. Hmmm... WTB that job!!!! <ciach powinnam była dodac że jest tez zła i pozbawiona uczuc ? Lady Ant |
| . 1 . 2 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)