| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Nowy |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Bartosh |
Posted: 21 Lis 1999 23:33:12
Priest
Cześć!!!!!!!!!!!
Witam. I od razu pytanie. Po jakiej jesteś stronie? :-) Jak to? Przeciez to Priest :-) Pozdrawiam bartosh |
| MoonWolf |
Posted: 23 Lis 1999 00:30:17
Hmm... cialo Anakina o ile wiem nie zniknelo, bo je spalili na stosie...
A ja slyszalem, ze sama zbroje spalili BTW: witam ponownie (niepoprawny optymista ze mnie). Chwilowo nie bede sie udzielal, poniewaz musze pozakladac filtry na "niektore" watki ;) |
| Aquarius |
Posted: 23 Lis 1999 04:24:32
UUUUUUUUUUUzlekcewazyles zasade nr.1Prawdziwy fan nie krytykuje
Mistrza......wielmoznego pana Lucasa..... (A nawiasem mowiac,tez kestem tu nowy.......) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Witaj. To widać, ze jesteś nowy. Prawdziwy fan Mistrza krytykuje ile wlezie :-)) --- Aquarius, Member of the Brotherhood of the Sith |
| kadet Janusz W |
Posted: 22 Lis 1999 17:26:29
Cześć!!!!!!!!!!!
Witamy Cię całą naszą Mocą !!! ...chociaż nie wiem dlaczego gdy zginął nauczyciel
Obi Wana jego ciało nie zniknęło (przecież Yoda, Anakin i Ben rozpłynęli się). Jako jedno z najczęściej zadawanych pytań powinno trafić do FAQ. Papcio Lukas ma nam to wyjaśnić w E2 lub E3. -- 3manko *** kadet Janusz Warchlewski "Dla podkreślenia wagi moich słów, Siłacz palnie pięścią w stół." - KiK |
| Exaar |
Posted: 22 Lis 1999 23:08:52
|
| GrEaL |
Posted: 23 Lis 1999 15:57:58
Nie lubie lamerow...:))))))))))
Nikt nie jest doskonaly... Greal |
| Priest |
Posted: 24 Lis 1999 04:42:53
Tak się składa, że dopiero teraz obejrzałem Star Wars Ep.1 (remont kina) po którym mam raczej pozytywne odczucia chociaż nie wiem dlaczego gdy zginął nauczyciel Obi Wana jego ciało nie zniknęło (przecież Yoda, Anakin i Ben rozpłynęli
się) UUUUUUUUUUUzlekcewazyles zasade nr.1Prawdziwy fan nie krytykuje Mistrza......wielmoznego pana Lucasa..... (A nawiasem mowiac,tez kestem tu nowy.......) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Zle mnie zrozumiales gdyz w moim zamierzeniu nie chciałem krytykowac G.Lucasa ( przepraszam możliwe, ze zle sformulowalem wypowiedz) a tylko dowiedziec sie dlaczego cialo Jedi nie zniknelo po jego smierci. Po kilku dniach od projekcji juz nie mam raczej pozytywnych odczuc teraz jestem zachwycony. Moi kuple (zagorzali fani), nie zostawili suchej nitki na Ep.1. Mozliwe ze dlatego moja wypowiedz byla taka a nie inna (ciezko sie dyskutuje bedac sam przeciwko czterem) i bylem pod ich wplywem. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!! |
| Vlodar |
Posted: 24 Lis 1999 06:21:14
Zle mnie zrozumiales gdyz w moim zamierzeniu nie chciałem krytykowac
G.Lucasa ( przepraszam możliwe, ze zle sformulowalem wypowiedz) a tylko dowiedziec sie dlaczego cialo Jedi nie zniknelo po jego smierci. Po kilku dniach od projekcji juz nie mam raczej pozytywnych odczuc teraz jestem zachwycony. Moi kuple (zagorzali fani), nie zostawili suchej nitki na Ep.1. Mozliwe ze dlatego moja wypowiedz byla taka a nie inna (ciezko sie dyskutuje bedac sam przeciwko czterem) i bylem pod ich wplywem. Przepraszam i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!! A tak w ogole(-razem czy oddzielnie?)to mial byc zart:)))))) Vlodar |
| Lukasz Bicki |
Posted: 24 Lis 1999 16:08:13
Priest napisał:
Cześć!!!!!!!!!!!
Czuwaj! ...chociaż nie wiem dlaczego gdy zginął nauczyciel
Obi Wana jego ciało nie zniknęło (przecież Yoda, Anakin i Ben rozpłynęli się). Swoja droga cialo Vadera tez nie zniknelo. Luke spalil je na stosie. Moze to ze wzgledu na CSM? Cialo Palpatina na pewno zniknelo :)) Lukasz Bicki --------------- "Have you ever imagined a world without hypothetical situations?" |
| Vlodar |
Posted: 24 Lis 1999 17:08:43
Swoja droga cialo Vadera tez nie zniknelo. Luke spalil je na stosie. Moze to ze wzgledu na CSM? Cialo Palpatina na pewno zniknelo :)) Jestes absolutnie pewien,ze zniknelo? Vlodar Fani mrocznej strony,laczcie sie!!!!! "And you harm none,do what ye will."-The Wiccan Rede |
| Bartosh |
Posted: 3 Gru 1999 06:33:34
Naprawde? Ja tez :-))) Mialem Baczynskiego, a Ty?
Nie jestem pewien, chyba Różewicza, albo Rębo. Rębo? Dobre :-)))))) Pozdrawiam bartosh |
| GrEaL |
Posted: 6 Gru 1999 16:28:21
Czy moglbys wycinac niepotrzebne fragmenty ze swoich postow, bo chwilowo
bywaja one zupelnie nieczytelne... Przepraszam.... Nie ma za co. I jakbys mogl to na posty odpowiadaj **pod** cytowanym fragmentem. Nie zebym sie czepial ;) Greal |
| Glub |
Posted: 11 Mar 2005 13:27:21
|
| Aquarius |
Posted: 11 Mar 2005 18:06:37
CZe, jestem nowy, co to jest TBSSTP/WTKKMN
CZe nowy. Sie masz ziomal. |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 11 Mar 2005 18:30:21
-- Glublak DiRampa gg# 103908 icq# 23578712 http://www.studio-s33.com Hm, albo mam Deja vu, albo Twoja "nowosc" troche sie przeterminowala ;-) |
| Ami Morton |
Posted: 11 Mar 2005 21:09:45
CZe nowy. Sie masz ziomal. WOW, wycięło sygnaturkę, ale nie martw się, Aqui, Stara Gwardia umiera ale się nie poddaje :) BTW, Andrea szperał, szperał i wyszperał. Bywaliśmy jednak na Grupie koło 1999 roku :) Występowaliśmy wspólnie pod nickiem Yoda :). Ale później ja otworzyłam oczy i przeszłam na jedyną właściwą stronę :) Pozdrawiam |
| Glub |
Posted: 11 Mar 2005 23:28:21
Hm, albo mam Deja vu, albo Twoja "nowosc" troche sie przeterminowala ;-) To była prowokacja :) zobaczyłem sporo nic mi nie mówiących ksywek i zdębiałem [dębowe mocne] :) |
| Glub |
Posted: 12 Mar 2005 10:52:16
Glub pisze (na pl.rec.fantastyka.starwars), a ludzie czytaja:
O midichloriany- jednak stara gwiardia żyje :)
LSF tu zagląda? Chyba nie, ale parę duchów z otchłani nadal lurkuje ; Ech- stare czasy :))) czuje sie zgredowato z deczka :) W firmie mi załóżą wifi to bede częściej :) |
| perpetuum_mobile |
Posted: 13 Mar 2005 13:56:55
|
| Glub |
Posted: 13 Mar 2005 14:00:16
Glub siê nudzi³(a) i wystuka³(a) t¹ wiadomoœÌ:
[ciach] Romulanin ?? To tajne...:P |
| perpetuum_mobile |
Posted: 13 Mar 2005 14:08:39
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P już nie ;P |
| Glub |
Posted: 13 Mar 2005 14:10:21
Glub siê nudzi³(a) i wystuka³(a) t¹ wiadomoœÌ:
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P juÂż nie ;P Co ty masz za kodowanie? |
| perpetuum_mobile |
Posted: 13 Mar 2005 14:23:46
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P juÂż nie ;P Co ty masz za kodowanie? chyba teraz bÄdzie dobrze :-) |
| Glub |
Posted: 13 Mar 2005 14:38:24
Glub się nudził(a) i wystukał(a) tą wiadomość:
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P już nie ;P Co ty masz za kodowanie? chyba teraz będzie dobrze :-) Tak :) maill chyba mi wariuje ale nic nie chce zmieniac bo czekam na nowy komp wtedy w ruch pójdzie thunderbird |
| perpetuum_mobile |
Posted: 13 Mar 2005 14:54:23
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P już nie ;P Co ty masz za kodowanie? chyba teraz będzie dobrze :-) Tak :) maill chyba mi wariuje ale nic nie chce zmieniac bo czekam na nowy komp wtedy w ruch pójdzie thunderbird ja wole OE, każy na niego klnie, ale wole go niż TB. co prawda przed chwilą sie zorientowałem że zgubił mi jedną wiadomośc, ale to akurat może byc wina tpi bo jakiś czas temu miałem problemy z odebraniem czego kolwiek :) |
| Glub |
Posted: 14 Mar 2005 00:37:09
ja wole OE, każy na niego klnie, ale wole go niż TB. Jeśli M$ to u mnie to co ty nazywasz OE, zwie sie enturage ale i tak go nie lubie :) co prawda przed chwilą sie zorientowałem że zgubił mi jedną wiadomośc,
ale to akurat może byc wina tpi bo jakiś czas temu miałem problemy z odebraniem czego kolwiek :) Ja od dwóch dni nic z lexxa odebrac nie moge..:( |
| perpetuum_mobile |
Posted: 14 Mar 2005 15:06:02
ja wole OE, każy na niego klnie, ale wole go niż TB.
Jeśli M$ to u mnie to co ty nazywasz OE, zwie sie enturage ale i tak go nie lubie :) to po co go używasz skoro nie lubisz ?? co prawda przed chwilą sie zorientowałem że zgubił mi jedną wiadomośc,
ale to akurat może byc wina tpi bo jakiś czas temu miałem problemy z odebraniem czego kolwiek :) Ja od dwóch dni nic z lexxa odebrac nie moge..:( ja kiedyś kozystałęm, ale jak siadł na tydzień, to się przerzuciłem na inny |
| Ami Morton |
Posted: 14 Mar 2005 18:54:51
O midichloriany- jednak stara gwiardia żyje :)
LSF tu zagląda? Chyba nie, ale parę duchów z otchłani nadal lurkuje ; Lurkować to może i lurkują, ale coś siły nie mają, by w klawiaturę stukać :))) Poltergeisty to nie są, co najwyżej jakieś mary nieczyste :) Pozdrawiam |
| Ami Morton |
Posted: 14 Mar 2005 18:55:38
[ciach]
Romulanin ?? To tajne...:P Znaczy się Romulanin... :) Pozdrawiam |
| Ami Morton |
Posted: 14 Mar 2005 19:15:09
Generalnie to jest takie coś z takim czymś bez takiego czegoś, ściśle tajne łamane przez poufne, przed przeczytaniem spalić, połknac i obficie popić wodą by zatrzeć ślady :) Czy już wszystko jasne? :) Pozdrawiam |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)