| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Pozdrowienia |
| . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| ANDARAL |
Posted: 19 Lip 1999 14:46:32
|
| aneta53 |
Posted: 13 Gru 2000 11:26:43
|
| Jacek Kawa |
Posted: 13 Gru 2000 20:22:15
Jak podobał się Matrix
Mi się podoba trzecia kolumna i piąty wiersz. |
| Kyle Katarn |
Posted: 13 Gru 2000 20:25:03
Jak podobał się Matrix A
H YHH No coz... to chyba nie ta grupa :))) a prywatnie, to niezla nawalanka - ale niestety nic wiecej. Nic specjalnego. Kyle Katarn, execuive officer of R.A.M., DLotS, PMot P.R.F.S.W ps. bylibysmy bardzo wdzieczni za wymyslenie jakiejs dobrej ksywki :))) i deklaracje neutralnosci lub imperialnosci :)) ach, jak brakuje mi jodo kasta... a wlasciwie nie brakuje bo mieszka 2 km ode mnie |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 14 Gru 2000 21:25:11
Jak podobał się Matrix
A mowia, zeby nie strzelac do debiutantow... Sam sie blaster odbezpiecza... :)
keep away from the dark side of the force ... :)) THE |
| Przemek Różyczka |
Posted: 13 Gru 2000 14:27:48
Jak podobał się Matrix
A mowia, zeby nie strzelac do debiutantow... Sam sie blaster odbezpiecza... :) Pozdrawiam -- Przemo "Za dodatkową opłatą nasz statkowy trubadur umili Państwu podróż nie śpiewając już przeboju" |
| Aquarius |
Posted: 16 Gru 2000 11:45:09
Jak podobał się Matrix
Mam taką samodziałową klasę co robi matrix i na nim operacyje różne. A tak przy okazji - jak nie bić debiutantów????? Aq |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 18 Gru 2000 09:55:50
Jak podobał się Matrix
Mam taką samodziałową klasę co robi matrix i na nim operacyje różne. A tak przy okazji - jak nie bić debiutantów????? use the Force ... use the Force ... ;) THE |
| kangur |
Posted: 16 Gru 2000 20:49:03
Jak podobał się Matrix
a ja tam twierdze ze jest to film absolutnie nie wybitny ale w swojej klasie dobry mnie sie podobalo ciekawe potraktowanie pewych tematow kangur |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 19 Gru 2000 12:18:25
Jak podobał się Matrix
a ja tam twierdze ze jest to film absolutnie nie wybitny ale w swojej klasie dobry
mnie sie podobalo ciekawe potraktowanie pewych tematow np "rozwój klawiatury na przełomie wieków" ;))) THE |
| Aquarius |
Posted: 20 Gru 2000 07:55:13
A tak przy okazji - jak nie bić debiutantów?????
use the Force ... use the Force ... ;) Zapominasz, że w moim genotypie zakodowane jest stosowanie Mocy wprost przeciwnie ;)) Aq |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 20 Gru 2000 10:26:00
use the Force ... use the Force ... ;) Zapominasz, że w moim genotypie zakodowane jest stosowanie Mocy wprost przeciwnie ;)) hm .... use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) THE |
| Aquarius |
Posted: 20 Gru 2000 14:17:16
use the Force ... use the Force ... ;) Zapominasz, że w moim genotypie zakodowane jest stosowanie Mocy wprost przeciwnie ;)) hm .... use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) hmm... <po kilku sztachach a jak wyhhhhląda sookofiek? hihihihi Aq |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 20 Gru 2000 14:28:20
use the Force ... use the Force ... ;) Zapominasz, że w moim genotypie zakodowane jest stosowanie Mocy wprost przeciwnie ;)) hm .... use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) hmm... <po kilku sztachach a jak wyhhhhląda sookofiek? hihihihi <po jednym a dobrym hmmmm ..... no chyyybaa zieeelonyyyy abo jaaaiiiś taaaaki maaałyyy .... czy cooooś tam ... THE |
| Phantom |
Posted: 21 Gru 2000 06:55:02
hm ....
use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) Tylko nie cokolwiek, bo jeszcze jakiś oszołom tam "rebelion" podstawi. A tfu... -- PHANTOM Political Officer on ISD "Emperrors Mercy" |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 21 Gru 2000 10:30:30
hm ....
use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) Tylko nie cokolwiek, bo jeszcze jakiś oszołom tam "rebelion" podstawi. A tfu...
może być i "rebelion" aczkolwiek przyznam że tej odmiany nie paliłem ... jeszcze ;) ;) ;) THE |
| Aquarius |
Posted: 22 Gru 2000 15:27:34
use the Force ... use the Force ... ;) Zapominasz, że w moim genotypie zakodowane jest stosowanie Mocy wprost przeciwnie ;)) hm .... use the grass, use the grass ... to każdemu wybije z głowy agresję .... ;) make cokolwiek not war ;))) hmm... <po kilku sztachach a jak wyhhhhląda sookofiek? hihihihi <po jednym a dobrym hmmmm ..... no chyyybaa zieeelonyyyy abo jaaaiiiś taaaaki maaałyyy .... czy cooooś tam ... Jaaah mam roppić zielonhe i małe? Co ja khurde niehorobiony Jaba jesthem? Aq |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 27 Gru 2000 14:41:06
<po kilku sztachach
a jak wyhhhhląda sookofiek? hihihihi <po jednym a dobrym hmmmm ..... no chyyybaa zieeelonyyyy abo jaaaiiiś taaaaki maaałyyy .... czy cooooś tam ... Jaaah mam roppić zielonhe i małe? Co ja khurde niehorobiony Jaba jesthem? jakeie Jaby, jakeie Jaby ... co tooo cyrk jezzzd w mjeście czy coooo ? THE |
| kanguro |
Posted: 7 Mar 2001 20:07:25
Jak podobał się Matrix
a ja tam twierdze ze jest to film absolutnie nie wybitny ale w swojej klasie dobry mnie sie podobalo ciekawe potraktowanie pewych tematow np "rozwój klawiatury na przełomie wieków" ;))) nowe spojrzenie na gimnastyke sportowa -- pozdrawiam kangur hehe (geniusz) (podpis nieczytelny) Najlepsze odloty ma Adam Malysz |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 15 Mar 2001 14:44:47
pamiętam ... ale pozostawiam w spokoju :)
daję się ponieść Nurtowi nie ściskając w rękach raz wypitej już wody ale napisałosie :) Po czym jesteś? ;-) po Informatyce i Zarządzaniu ;) THE |
| Morton |
Posted: 15 Mar 2001 21:43:33
"Feroz"
pamiętam ... ale pozostawiam w spokoju :) daję się ponieść Nurtowi nie ściskając w rękach raz wypitej już wody ale napisałosie :) Po czym jesteś? ;-) po Informatyce i Zarządzaniu ;) The co sie dzieje z toba??? Jeden post na dzien? Gdzie ten facet zajmujacy pierwsze miejsce na liscie, przed ktorego postami drzeli wszyscy imperialni?? "Wrog w granicach. A ty sie nie zrywasz? Na kon nie siadasz? Sza... bazooki nie chwytasz..."? :)) -- pozdrawiam Morton |
| Feagorn |
Posted: 16 Mar 2001 14:12:30
ale napisałosie :) Po czym jesteś? ;-) po Informatyce i Zarządzaniu ;) Blah... Zarządzanie... Blah... -- Commander Feagorn |
| kanguro |
Posted: 17 Mar 2001 19:48:29
Blah... Zarządzanie... Blah... a co to jest zarzadzanie blach??? -- pozdrawiam kangur hehe (geniusz) (podpis nieczytelny) Tu nie jest salon damsko-męski !!! Tu jest kiosk RUCH-u !!! Ja... Ja tu mięso mam !!! |
| Feagorn |
Posted: 19 Mar 2001 07:26:00
Blah... Zarządzanie... Blah...
a co to jest zarzadzanie blach??? To się pisze przez "samo h" I to taki odruch na widok zarządzania... ;-) I takich postów.. ;-) -- Commander Feagorn |
| kanguro |
Posted: 19 Mar 2001 11:25:04
a co to jest zarzadzanie blach??? To się pisze przez "samo h" I to taki odruch na widok zarządzania... ;-) I takich postów.. ;-) a bo myslalem ze wiesz cos na temat zarzadzania blach i moglbys mi cos wytlumaczyc :)) hehe -- pozdrawiam kangur hehe (geniusz) (podpis nieczytelny) cyryl mial metody metody pisal cyrylica |
| Feagorn |
Posted: 19 Mar 2001 12:01:03
a co to jest zarzadzanie blach??? To się pisze przez "samo h" I to taki odruch na widok zarządzania... ;-) I takich postów.. ;-) a bo myslalem ze wiesz cos na temat zarzadzania blach i moglbys mi cos wytlumaczyc :)) hehe Nie... Przykro mi. To zdecydowanie nie moja dziedzina ;-) -- Commander Feagorn |
| THECZYK /JB.7/ |
Posted: 20 Mar 2001 11:22:04
The co sie dzieje z toba??? Jeden post na dzien?
Gdzie ten facet zajmujacy pierwsze miejsce na liscie, przed ktorego postami drzeli wszyscy imperialni?? "Wrog w granicach. A ty sie nie zrywasz? Na kon nie siadasz? Sza... bazooki nie chwytasz..."? :)) hmmm ... tak ostatnio przerabiam te gigantyczne a ponieważ mam ostatnio nieco więcej pracy i mniej czasu na czytanie i pisanie - so będzie mnie "mniej" ale postaram się żeby było trochę "bardziej" :)))) THE |
| kanguro |
Posted: 20 Mar 2001 12:31:27
hmmm ... tak ostatnio przerabiam te gigantyczne
a ponieważ mam ostatnio nieco więcej pracy i mniej czasu na czytanie i pisanie - so będzie mnie "mniej" ale postaram się żeby było trochę "bardziej" :)))) o moj miszcz ozyl!!!!!! a ja juz zastanawialem sie gdzie twe prochy rozwial wiatr sloneczny i od ktorego zaczac zemste :) -- pozdrawiam kangur hehe (geniusz) (podpis nieczytelny) cyryl mial metody metody pisal cyrylica |
| Phantom |
Posted: 21 Mar 2001 21:59:04
i od ktorego zaczac zemste
:) Od 1-szego ;)))) -- PHANTOM Political Officer on ISD "Emperors Mercy" |
| Morton |
Posted: 21 Mar 2001 17:39:38
"Morton"
The co sie dzieje z toba??? Jeden post na dzien? Gdzie ten facet zajmujacy pierwsze miejsce na liscie, przed ktorego postami drzeli wszyscy imperialni?? "Wrog w granicach. A ty sie nie zrywasz? Na kon nie siadasz? Sza... bazooki nie chwytasz..."? :)) hmmm ... tak ostatnio przerabiam te gigantyczne a ponieważ mam ostatnio nieco więcej pracy i mniej czasu na czytanie i pisanie - so będzie mnie "mniej" ale postaram się żeby było trochę "bardziej" :)))) I niech moc prowadzi twoje palce :)) -- pozdrawiam Morton |
| . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)