| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Rocznica |
| . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Eyegee-Ateeate |
Posted: 26 Maj 1998 14:27:21
|
| kangur |
Posted: 4 Sty 2001 11:09:19
|
| Grand Moff Jackie |
Posted: 5 Sty 2001 13:37:33
Przyjaciele
A to jest ich aż dwóch? :-) wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe tysiaclecie
Nowy Ład :-) juz cwierc wieku mija od czasu jak w barbarzynski sposob
imperium zamordowalo piekna planete. Ani zamordowało, ani barbarzyński, ani piękną :-) o tym trzeba przypominac mlodziezy bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy
To co piszesz to właśnie papka propagandy :-) i za nastempne kilkadziesiomt lat okaze sie ze to gwiazda smierci
zostala zniszczona przez Alderan
Przez brata Alderaanki, na jedno więc wychodzi :-) uczcijmy jej pamiec(planety) chwila milczenia
BUUUUU, TRUTUTUTU, TRALALALAAAAA!!!! :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Goomich |
Posted: 5 Sty 2001 23:51:20
CD player OFF
-- Pozdrawiam Krzysztof "Goomich" Ferenc "Przeczytaj na głos: Laputan Machine" |
| Phantom |
Posted: 6 Sty 2001 19:38:23
Przyjaciele
wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe tysiaclecie juz cwierc wieku mija od czasu jak w barbarzynski sposob imperium zamordowalo piekna planete. o tym trzeba przypominac mlodziezy bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy i za nastempne kilkadziesiomt lat okaze sie ze to gwiazda smierci zostala zniszczona przez Alderan Cytat mode: off Przyjaciele Wszyscy cieszymy się iż mogliśmy powitać nowe tysiąclecie w galaktyce w której panuje spokój, i dostatek który zawdzięczamy Nowemu Ładowi. Wokół rozkwita handel, zasiedlane są coraz nowsze planety, a dzieci mogą spokojnie dorastać. Stan ten pozwala nam spokojnie i radośnie świętować nastanie nowej ery. Nasze szczęście zostało osiągnięte dzięki poświęceniu ludzi służących w Imperialnych Siłach Zbrojnych, a teraz w czasie gdy my świętujemy ktoś próbuje zbeszcześcić pamięć Bohaterskich żołnierzy którzy pod dowództwem Wielkiego Moffa Tarkina zginęli broniąc nas i wprowadzając tak upragniony porządek w galaktyce! Nie wolno nam do tego dopuścić aby pamięć o ich czynach została zatarta lub wypaczona przez bezczelną, kłamliwą propagandę rebeliantów pragnących powrotu chaosu i anarchii. A więc świętując nie zapominajmy dzięki komu możemy świętować i zakrzyknijmy trzykrotnie: HIP HIP HURA! HIP HIP HURA! HIP HIP HURA! HURA! HURA! -- PHANTOM Political Officer on ISD "Emperrors Mercy" |
| kanguro |
Posted: 28 Sty 2001 21:03:53
Przyjaciele
A to jest ich aż dwóch? :-) wy moze wiecie o dwoch. co do reszty, wasz choryzont myslowy jest zbyt ciasny no i te wasze ping pongi co je na glowie nosicie zawezaja wam pole widzenia wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe tysiaclecie
Nowy Ład :-) chcialbys hehe to juz sam sobie dopisales juz cwierc wieku mija od czasu jak w barbarzynski sposob
imperium zamordowalo piekna planete. Ani zamordowało, ani barbarzyński, ani piękną :-) zamordowalo barbarzynsko piekna o tym trzeba przypominac mlodziezy
bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy To co piszesz to właśnie papka propagandy :-) nie zagluszysz slowa prawdy tymi paszkwilami i za nastempne kilkadziesiomt lat okaze sie ze to gwiazda smierci
zostala zniszczona przez Alderan Przez brata Alderaanki, na jedno więc wychodzi :-) no wlasnie wychodzi co wam po glowie chodzi uczcijmy jej pamiec(planety) chwila milczenia
BUUUUU, TRUTUTUTU, TRALALALAAAAA!!!! :-) jak zwykle sprofanujecie wszystko co sie tylko da pzodrawiam kangur |
| kanguro |
Posted: 28 Sty 2001 21:20:21
Przyjaciele
Wszyscy hehe wszyscy czyli ta garstka co jeszcze gdzies sie szwenda po galaktyce cieszymy się iż mogliśmy powitać nowe tysiąclecie w galaktyce w
której panuje spokój, i dostatek który zawdzięczamy Nowemu Ładowi. tratatata. tylko wy sie cieszycie ale wlasciwie to ja na waszym miejscu tez bym sie cieszyl. w koncu dozyliscie nowego tysiaclecia. to jakby nie bylo cud Wokół
rozkwita handel, na waszych warunkach to nie handel to grabierz zasiedlane są coraz nowsze planety,
a te ktore sie nie chca poddac zamieniane sa w oblok materii a dzieci mogą spokojnie dorastać.
szczegolnie te z alderaan Stan ten pozwala nam spokojnie i radośnie świętować nastanie nowej
ery. Nasze szczęście zostało osiągnięte dzięki poświęceniu ludzi służących w Imperialnych Siłach Zbrojnych,
uff. no no. nikt w to nie wierzy ale koncu wolnosc slowa jest a teraz w czasie gdy my świętujemy ktoś
próbuje zbeszcześcić pamięć Bohaterskich żołnierzy którzy pod dowództwem Wielkiego Moffa Tarkina zginęli broniąc nas i wprowadzając tak upragniony porządek w galaktyce! kto to powiedz a sojusz go wysle do innego przedszkola zeby wam nie psul zabawek Nie wolno nam do tego dopuścić aby pamięć o ich
czynach została zatarta lub wypaczona przez bezczelną, kłamliwą propagandę rebeliantów pragnących powrotu chaosu i anarchii. kto wam takich glupot nagadal??? A więc świętując nie
zapominajmy dzięki komu możemy świętować i zakrzyknijmy trzykrotnie: HIP HIP HURA! HIP HIP HURA! HIP HIP HURA! HURA! HURA! krzyczcie i swietujcie w koncu od tego sa przedszkola zeby sie wyzyc za mlodu :))))))))))))))) pozdroofka kangur |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 30 Sty 2001 16:47:31
Przyjaciele
A to jest ich aż dwóch? :-) wy moze wiecie o dwoch. co do reszty, wasz choryzont myslowy jest zbyt ciasny
no i te wasze ping pongi co je na glowie nosicie zawezaja wam pole widzenia Resztę sobie wymyśliliście :-) wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe tysiaclecie
Nowy Ład :-) chcialbys hehe to juz sam sobie dopisales Nie sobie, tylko dla szerzenia prawdy :-) juz cwierc wieku mija od czasu jak w barbarzynski sposob
imperium zamordowalo piekna planete. Ani zamordowało, ani barbarzyński, ani piękną :-) zamordowalo barbarzynsko piekna Po prostu barbarzyńską :-) o tym trzeba przypominac mlodziezy
bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy To co piszesz to właśnie papka propagandy :-) nie zagluszysz slowa prawdy tymi paszkwilami Nie mam czego zagłuszać :-) i za nastempne kilkadziesiomt lat okaze sie ze to gwiazda
smierci zostala
zniszczona przez Alderan Przez brata Alderaanki, na jedno więc wychodzi :-) no wlasnie wychodzi co wam po glowie chodzi uczcijmy jej pamiec(planety) chwila milczenia BUUUUU, TRUTUTUTU, TRALALALAAAAA!!!! :-) jak zwykle sprofanujecie wszystko co sie tylko da Nie ma większej profanacji od Rebelii :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 3 Lut 2001 16:23:38
wy moze wiecie o dwoch. co do reszty, wasz choryzont myslowy jest
zbyt ciasny no i te wasze ping pongi co je na glowie nosicie zawezaja wam pole widzenia Resztę sobie wymyśliliście :-) nie. to wy sobie caly czas wymyslacie ze nas jest tylko dwoch albo nawet mniej:) wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe tysiaclecie
Nowy Ład :-) chcialbys hehe to juz sam sobie dopisales Nie sobie, tylko dla szerzenia prawdy :-) sobie i tylko sobie i tobie podobnym zamordowalo barbarzynsko piekna
Po prostu barbarzyńską :-) po prostu zamordowalo i piekna o tym trzeba przypominac mlodziezy
bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy To co piszesz to właśnie papka propagandy :-) nie zagluszysz slowa prawdy tymi paszkwilami Nie mam czego zagłuszać :-) no to czemu zagluszasz???? Nie ma większej profanacji od Rebelii :-)
no dla was to fakt ale to normalne w koncu jestescie tacy dziwni :) pozdrowienia kangur |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 4 Lut 2001 08:44:50
wy moze wiecie o dwoch. co do reszty, wasz choryzont myslowy
jest zbyt
ciasny no i te wasze ping pongi co je na glowie nosicie zawezaja wam pole widzenia
Resztę sobie wymyśliliście :-) nie. to wy sobie caly czas wymyslacie ze nas jest tylko dwoch albo nawet mniej:)
Oczywiście że dwóch: jeden umie czytać, drugi pisać :-)) wchodzimy w nowy rok , nowa dekade, nowy wiek , nowe
tysiaclecie Nowy Ład :-) chcialbys hehe to juz sam sobie dopisales Nie sobie, tylko dla szerzenia prawdy :-) sobie i tylko sobie i tobie podobnym Czyli całej praworządnej i prawej Galaktyce :-) zamordowalo barbarzynsko piekna
Po prostu barbarzyńską :-) po prostu zamordowalo i piekna Po prostu zmyślasz :-) o tym trzeba przypominac mlodziezy
bo inaczej pamiec zostanie przykryta papka imperialnej propagandy To co piszesz to właśnie papka propagandy :-) nie zagluszysz slowa prawdy tymi paszkwilami Nie mam czego zagłuszać :-) no to czemu zagluszasz???? Elementarne braki logiki widać u was: nie można zagłuszać czegoś czego nie ma :-) Nie ma większej profanacji od Rebelii :-)
no dla was to fakt Przy czym "My" to 99% ludności Galaktyki. :-) ale to normalne w koncu jestescie tacy dziwni
Tak, dla tego pozostałego 1% cała reszta jest taaaka dziwna :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Glootech |
Posted: 11 Maj 2003 20:47:11
|
| kanguro |
Posted: 12 Maj 2003 06:16:16
Wedlug Google dzisiaj wlasnie minal rok, odkad wyslalem pierwszego
posta na pl.rec.fantastyka.starwars. Dzieki dla wszystkich grupowiczow, za to, ze sprawili, ze ten rok tak milo mi uplynal i mam nadzieje, ze spedze tu jeszcze z wami duzo czasu. :) przyjmij moje najszczersze gratulacje sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz?? pozdrowienia kangur |
| Czarownica |
Posted: 12 Maj 2003 07:23:57
przyjmij moje najszczersze gratulacje
sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz?? Ty to usz już tutaj wpadłeś po uszy;-))) W każdym razie tak długo, jak jesteś kangurro....;-))) Pozdrawiam Czarownica |
| Czarownica |
Posted: 12 Maj 2003 07:57:02
posta na pl.rec.fantastyka.starwars. Dzieki dla wszystkich grupowiczow, za to, ze sprawili, ze ten rok tak milo mi uplynal i mam nadzieje, ze spedze tu jeszcze z wami duzo czasu. :) No to zdążyłam wrócić w sama porę, żeby pogratulować. Nie ma jak rocznice, wieczornice, akademie ku chwale i pamięci.....pochwalony, zadowolony?:-)))) Pozdrawiam Czarownica |
| DIM10 |
Posted: 12 Maj 2003 15:57:47
posta na pl.rec.fantastyka.starwars. Dzieki dla wszystkich grupowiczow, za to, ze sprawili, ze ten rok tak milo mi uplynal i mam nadzieje, ze spedze tu jeszcze z wami duzo czasu. :) Gratuluje !! I niech Moc ci sprzyja !! -- Demon In Machine "May The Force Be With You, always" Obi-Wan Kenobi ANH |
| Maciu |
Posted: 12 Maj 2003 16:14:30
posta na pl.rec.fantastyka.starwars. Dzieki dla wszystkich grupowiczow, za to, ze sprawili, ze ten rok tak milo mi uplynal i mam nadzieje, ze spedze tu jeszcze z wami duzo czasu. :) no no , najlepszego :) do mojej rocznicy jeszcze kawalek ... :( -- Pozdrawiam Maciek |
| Glootech |
Posted: 12 Maj 2003 17:14:37
No to zdążyłam wrócić w sama porę, żeby pogratulować.
Dzieki :). Nie ma jak rocznice, wieczornice, akademie ku chwale i
pamięci.....pochwalony, zadowolony?:-)))) Bardzo. Chyba kazdy jest lasy na pochwaly? ;) |
| Glootech |
Posted: 12 Maj 2003 17:14:40
do mojej rocznicy jeszcze kawalek ... :(
W takim razie pisz jak najwiecej postow, zeby podczas pierwszej rocznicy, spogladajac na miniony rok, powiedziec, ze byl udany ;). |
| Glootech |
Posted: 12 Maj 2003 17:14:43
Gratuluje !! I niech Moc ci sprzyja !!
Dzieki, dzieki. A tak swoja droga, to pamietam, ze w jednym z pierwszych swoich postow strasznie na ciebie nakrzyczalem... Sorry za tamto, mam nadzieje, ze juz dawno o tym zapomniales, bo ja tak i przypomnialo mi sie tylko przy sie tylko przy przegladaniu starych postow... :) |
| Glootech |
Posted: 12 Maj 2003 17:14:43
przyjmij moje najszczersze gratulacje
Dzieki, dzieki :). sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz??
Nie mam pojecia... wiem, ze jak przychodzilem to juz tu byles i bylo o tobie glosno ;). |
| Beth Winter |
Posted: 12 Maj 2003 17:35:01
sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz?? Od 19 stycznia 2001, dwa lata z okladem. A ja od 23 wrzesnia 1999, tfu paskudztwo, stara sie poczulam... |
| Artur Drzewiecki |
Posted: 12 Maj 2003 18:18:51
Od 19 stycznia 2001, dwa lata z okladem. A ja od 23 wrzesnia 1999, tfu
paskudztwo, stara sie poczulam... A w swojej bazie danych mnie też masz?:-) BTW. Ciekawe byłoby poznać zawartość tejże bazy.:-) |
| DIM10 |
Posted: 12 Maj 2003 18:41:00
|
| Glootech |
Posted: 12 Maj 2003 18:41:46
Dzieki, dzieki. A tak swoja droga, to pamietam, ze w jednym z
pierwszych swoich postow strasznie na ciebie nakrzyczalem... Sorry za tamto, mam nadzieje, ze juz dawno o tym zapomniales, bo ja tak i przypomnialo mi sie tylko przy sie tylko przy przegladaniu starych postow... :) Kiedy bo ja nie pamietam ! Ale naprawde. O co byla wtedy sprzeczka mozesz mi przypomniec ? Wlasciwie zadna sprzeczka, ale o ile dobrze pamietam to raz walnales takiego sporego spoilera. I zeby bylo smieszniej to w tekscie miales ladne spoiler space, za to spoiler byl w samym temacie :). |
| DIM10 |
Posted: 12 Maj 2003 18:54:58
|
| Beth Winter |
Posted: 12 Maj 2003 19:12:08
Od 19 stycznia 2001, dwa lata z okladem. A ja od 23 wrzesnia 1999, tfu paskudztwo, stara sie poczulam... A w swojej bazie danych mnie też masz?:-) BTW. Ciekawe byłoby poznać zawartość tejże bazy.:-) Baza ogolnodostepna: <http://groups.google.com Use the Google, Luke... |
| Klimena |
Posted: 12 Maj 2003 20:38:16
posta na pl.rec.fantastyka.starwars. Dzieki dla wszystkich grupowiczow, za to, ze sprawili, ze ten rok tak milo mi uplynal i mam nadzieje, ze spedze tu jeszcze z wami duzo czasu. :) To co? Organizujemy z tej okazji jakieś spotkanie opłatkowe? ;) -- Pozdrawia Cię Oficer Nawigacyjny Klimena ze statku Jowiszowej Korporacji Górniczej "Czerwony Karzeł" |
| kanguro |
Posted: 12 Maj 2003 21:53:27
przyjmij moje najszczersze gratulacje sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz?? Ty to usz już tutaj wpadłeś po uszy;-))) W każdym razie tak długo, jak jesteś kangurro....;-))) no wlasnie sie zastanawiam czy kanguro mi sie podoba? a moze zmienic nika na jakis msciciel? albo inny? pozdrowienia kangur a moze tygrys? |
| kanguro |
Posted: 12 Maj 2003 21:54:14
|
| kanguro |
Posted: 12 Maj 2003 21:55:23
|
| . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)