| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Rocznica |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Czarownica |
Posted: 16 Maj 2003 08:45:03
sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz??
Ty to usz już tutaj wpadłeś po uszy;-))) W każdym razie tak długo, jak jesteś kangurro....;-))) no wlasnie sie zastanawiam czy kanguro mi sie podoba? a moze zmienic nika na jakis msciciel? albo inny? Może na "Mściwa torba"?;-)) Zważ tylko, że jak sie pozbędziesz torby i ogona.....to co Ci zostanie?:-)) Czarownica |
| Czarownica |
Posted: 16 Maj 2003 08:48:22
Nie ma jak rocznice, wieczornice, akademie ku chwale i pamięci.....pochwalony, zadowolony?:-)))) Bardzo. Chyba kazdy jest lasy na pochwaly? ;) Co to? Czyżby pochwały poszły w las? A ja sie tak starałam:-( Czarownica |
| Czarownica |
Posted: 16 Maj 2003 08:50:52
Bardzo. Chyba kazdy jest lasy na pochwaly? ;) masz spieknie owolosione nogi lubie tez odglosy pracy twoich jelit Piękne połączenie - kangur fetyszysta(?) i jelitolog(?):-)) Czas kochani wystawić swoje kulasy do wglądu:-))))) Czarownica |
| kanguro |
Posted: 17 Maj 2003 10:11:33
sfojom drogom ciekawym ile ja tu siedzem usz?? Ty to usz już tutaj wpadłeś po uszy;-))) W każdym razie tak długo, jak jesteś kangurro....;-))) no wlasnie sie zastanawiam czy kanguro mi sie podoba? a moze zmienic nika na jakis msciciel? albo inny? Może na "Mściwa torba"?;-)) Zważ tylko, że jak sie pozbędziesz torby i ogona.....to co Ci zostanie?:-)) msciwa torba mi zostanie:) pozdrowienia kangur |
| kanguro |
Posted: 17 Maj 2003 10:12:57
kanguro, 14-05-2003 20:44 SWGT:
sam jestes wypocina:) Czyżbym uraził? ;-) e nieeeee raczej wypocil Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) pozdrowienia kangur |
| kanguro |
Posted: 17 Maj 2003 10:14:18
Bardzo. Chyba kazdy jest lasy na pochwaly? ;) masz spieknie owolosione nogi lubie tez odglosy pracy twoich jelit Piękne połączenie - kangur fetyszysta(?) i jelitolog(?):-)) Czas kochani wystawić swoje kulasy do wglądu:-))))) panowie nie musza obligatoryjnie maja zaliczonie:) panie jaknajbardziej:) pozdrowienia kangur |
| DIM10 |
Posted: 17 Maj 2003 12:16:44
kanguro, 14-05-2003 20:44 SWGT: sam jestes wypocina:) Czyżbym uraził? ;-) e nieeeee raczej wypocil Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Biedny Kanguro, oj biedny !! Te impy chyba doprowadza cie do grobu. ;-)) -- Z kabiny V-winga "Destructor" wraz z R6-X2: << D. emon I. n M. achine -=-Rycerz Jedi i Dowódca "eXtreme sQuadron"-=- "Protect The Galactic is our duty" ___May The Force Direct You, always___ |
| kanguro |
Posted: 17 Maj 2003 17:23:43
"kanguro" :
Jeżeli już, to zmień go pierwszego, by mieć dobrze policzone staty :-) cenna wuaga kadecie cenna ale sie zastanawiam czy nie zmienie z dniem 1 sty bowtedy mi sie rok zsumuje A po co? Jak zmienisz po półroczu, to zajmiesz pierwsze dwa miejsca ;-) no kolejna cenna uwaga kadecie kolejna moze czas juz pomyslec o jakim stopniu oficerskim?? pozdrowienia kangur |
| kanguro |
Posted: 17 Maj 2003 17:24:35
sam jestes wypocina:)
Czyżbym uraził? ;-) e nieeeee raczej wypocil Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Biedny Kanguro, oj biedny !! Te impy chyba doprowadza cie do grobu. ;-)) e nie po prostu damy im mydlo i sie umyja:) pozdrowienia kangur |
| Kot Teofil |
Posted: 16 Maj 2003 10:45:09
Czas kochani wystawić swoje kulasy do wglądu:-)))))
Myłaś swoje, że tak się chwalisz? ;) Bo w razie czego, biorę rękawice robocze i pędzę kontrolować ;)) -- Pozdro Kotek Teofil "Wzleć jak motyl, tnij jak osa!" |
| Feagorn |
Posted: 19 Maj 2003 06:23:55
sam jestes wypocina:)
Czyżbym uraził? ;-) e nieeeee raczej wypocil Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) |
| kanguro |
Posted: 19 Maj 2003 09:04:22
kanguro, 17-05-2003 12:12 SWGT:
sam jestes wypocina:) Czyżbym uraził? ;-) e nieeeee raczej wypocil Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) nie musialem bo juz mamy wiele skutecznych systemow antywypocinowych pozdrowienia kangur |
| Czarownica |
Posted: 20 Maj 2003 08:46:24
no wlasnie sie zastanawiam czy kanguro mi sie podoba?
a moze zmienic nika na jakis msciciel? albo inny? Może na "Mściwa torba"?;-)) Zważ tylko, że jak sie pozbędziesz torby i ogona.....to co Ci zostanie?:-)) msciwa torba mi zostanie:) I będzie się mścić, że bez ogona nic nie może?;-))) Czarownica |
| Czarownica |
Posted: 20 Maj 2003 08:49:50
Użytkownik Czarownica < Czas kochani wystawić swoje kulasy do wglądu:-))))) Myłaś swoje, że tak się chwalisz? ;) Ano pewnie, druciakiem;-))) Bo w razie czego, biorę rękawice robocze i pędzę kontrolować ;))
Przybywaj, coś sie zawsze znajdzie do poprawki :-) Do mnie teraz to najlepiej (wręcz wskazane) przychodzic w rękawicach roboczych:-) Czarownica |
| Czarownica |
Posted: 20 Maj 2003 08:53:24
(ciach) masz spieknie owolosione nogi
lubie tez odglosy pracy twoich jelit Piękne połączenie - kangur fetyszysta(?) i jelitolog(?):-)) Czas kochani wystawić swoje kulasy do wglądu:-))))) panowie nie musza obligatoryjnie maja zaliczonie:) Wystarczy, że na swoje popatrzysz?;-) panie jaknajbardziej:) No to włącz ten podgląd, ile mam jeszcze tak stać w samej bieliźnie?!;-))) Czarownica |
| Axe |
Posted: 22 Maj 2003 07:49:40
moze czas juz pomyslec o jakim stopniu oficerskim??
Kiedy się spieszysz, wtedy Sith się cieszy :-) Wystarczy, że i tak o rok wyprzedzam innych :-) Pomijając fakt, że jesteś i tak o dekadę do tyłu względem rocznika z którym zaczynałeś Akademię ? ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe ---------------------------------------------------------------------------- " Good. I can feel your anger. I am defenseless. ...Strike me down with all your hatred, and your journey towards the dark side will be complete." |
| kanguro |
Posted: 24 Maj 2003 03:53:38
|
| Feagorn |
Posted: 26 Maj 2003 08:01:23
Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-)
Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) nie musialem bo juz mamy wiele skutecznych systemow antywypocinowych Na przykład? ;-) |
| Axe |
Posted: 26 Maj 2003 08:15:23
Pomijając fakt, że jesteś i tak o dekadę do tyłu
względem rocznika z którym zaczynałeś Akademię ? ;-) Chciałbyś zaciemnić rzeczywistość, ale mój drogi wrogu, za chudy w midichlorianach jesteś ;-) Ależ Kadecie (Januszu Wu)! ;-) Nie wiem czego was tam uczą w tej zapyziałej ;) Akademii ale Sithowie czerpią Moc z innej definicji, nie z robactwa ;-) Poza tym - rzeczywistość jest już na tyle zaciemniona (tu ukłony w kierunku RIP ;) że naprawdę nie trzeba już nic więcej ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe --------------------------------------------------------------------------- - " Jesteś jeszcze młody. Przyłącz się do mnie, a nauczę Cię jak opanować strach i wykorzystać jego siłę. Strach będzie Twym sługą, nie odwrotnie." |
| kanguro |
Posted: 26 Maj 2003 08:24:09
kanguro, 19-05-2003 11:04 SWGT:
Jak ostatnio byłem chory to się nieźle wypociłem ;-) Ale co to ma wspólnego z Tobą? ;-) no ja musze znosic te wypociny:) Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) nie musialem bo juz mamy wiele skutecznych systemow antywypocinowych Na przykład? ;-) cwiczenia silnej woli :) -- X-Wing "KANGUR MILLENIUM" R 3,14 -X 1,41 "eXtreme sQuadron" defensywa z mozliwoscia ofensywy tajna misja ochrony dowodcy zanim zrobi sobie krzywde pozdrawiam rekrut kangur |
| Feagorn |
Posted: 26 Maj 2003 13:22:03
no ja musze znosic te wypociny:)
Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) nie musialem bo juz mamy wiele skutecznych systemow antywypocinowych Na przykład? ;-) cwiczenia silnej woli :) I jak to działa na wypociny? ;-) |
| kanguro |
Posted: 26 Maj 2003 20:42:17
kanguro, 26-05-2003 10:24 SWGT:
no ja musze znosic te wypociny:) Tych wypocin to raczej nie musiałeś znosić, więc nie marudź ;-) nie musialem bo juz mamy wiele skutecznych systemow antywypocinowych Na przykład? ;-) cwiczenia silnej woli :) I jak to działa na wypociny? ;-) po prostu mozna wytrzymac:) -- X-Wing "KANGUR MILLENIUM" R 3,14 -X 1,41 "eXtreme sQuadron" defensywa z mozliwoscia ofensywy tajna misja ochrony dowodcy zanim zrobi sobie krzywde pozdrawiam rekrut kangur |
| Feagorn |
Posted: 27 Maj 2003 10:48:15
Na przykład? ;-)
cwiczenia silnej woli :) I jak to działa na wypociny? ;-) po prostu mozna wytrzymac:) W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-) |
| kanguro |
Posted: 27 Maj 2003 23:30:57
kanguro, 26-05-2003 22:42 SWGT:
Na przykład? ;-) cwiczenia silnej woli :) I jak to działa na wypociny? ;-) po prostu mozna wytrzymac:) W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-) tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:) -- X-Wing "KANGUR MILLENIUM" R 3,14 -X 1,41 "eXtreme sQuadron" defensywa z mozliwoscia ofensywy tajna misja ochrony dowodcy zanim zrobi sobie krzywde pozdrawiam rekrut kangur |
| Axe |
Posted: 28 Maj 2003 08:43:42
Poza tym - rzeczywistość jest już na tyle zaciemniona (tu
ukłony w kierunku RIP ;) że naprawdę nie trzeba już nic więcej ;-) Zapomnij o tym, że mi zaciemnisz umysł, za stary Kadet jestem :-)
Gdybym nie był przygotowany do rozmów z Ciemniakami, to by mi nauczyciele nie dali zezwolenia do holo-czatowania :-P No właśnie słyszałem, że za banialuki jakie wypisywałeś dostałeś od Rady szlaban na neta ;-) I faktycznie - coś długo Cię nie było ;-)) " Jesteś jeszcze młody. Przyłącz się do mnie, a nauczę Cię jak opanować
strach i wykorzystać jego siłę. Strach będzie Twym sługą, nie odwrotnie." Ciekawe do kogo skierowany jest ten tekst?
Przecież Jedi wyzbyli się strachu :-) No widzisz - zwróciłeś nań uwagę - więc był do Ciebie ;-) Ziarno zostało zasiane... ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe ---------------------------------------------------------------------------- " Good. I can feel your anger. I am defenseless. ...Strike me down with all your hatred, and your journey towards the dark side will be complete." |
| Feagorn |
Posted: 28 Maj 2003 10:45:06
I jak to działa na wypociny? ;-)
po prostu mozna wytrzymac:) W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-) tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:) Bo zależą od właściwości fizycznych osobnika ;-) |
| kanguro |
Posted: 28 Maj 2003 21:33:51
kanguro, 28-05-2003 01:30 SWGT:
I jak to działa na wypociny? ;-) po prostu mozna wytrzymac:) W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-) tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:) Bo zależą od właściwości fizycznych osobnika ;-) no jakos u was zawsze smierdzi i tak:) -- X-Wing "KANGUR MILLENIUM" R 3,14 -X 1,41 "eXtreme sQuadron" defensywa z mozliwoscia ofensywy tajna misja ochrony dowodcy zanim zrobi sobie krzywde pozdrawiam rekrut kangur |
| Feagorn |
Posted: 29 Maj 2003 10:52:41
W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-)
tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:) Bo zależą od właściwości fizycznych osobnika ;-) no jakos u was zawsze smierdzi i tak:) Może jednak byś posprzątał swoją oborę? ;-) |
| kanguro |
Posted: 30 Maj 2003 18:53:35
kanguro, 28-05-2003 23:33 SWGT:
W takim razie powątpiewam w skuteczność tych waszych "systemów" ;-) tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:) Bo zależą od właściwości fizycznych osobnika ;-) no jakos u was zawsze smierdzi i tak:) Może jednak byś posprzątał swoją oborę? ;-) to u was sa doki augiasza :) -- X-Wing "KANGUR MILLENIUM" R 3,14 -X 1,41 "eXtreme sQuadron" defensywa z mozliwoscia ofensywy tajna misja ochrony dowodcy zanim zrobi sobie krzywde pozdrawiam rekrut kangur |
| Feagorn |
Posted: 3 Cze 2003 07:43:57
tylko dlatego ze moga wytrzymac wypociny imperialne?:)
Bo zależą od właściwości fizycznych osobnika ;-) no jakos u was zawsze smierdzi i tak:) Może jednak byś posprzątał swoją oborę? ;-) to u was sa doki augiasza :) Augiasz został dawno ze służby wylany ;-) A poza tym to nie usprawiedliwia bajzlu w waszych oborach ;-) |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)