| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Szedariada |
| Autor | Wiadomość |
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 10 Lis 1998 12:38:24
|
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 10 Lis 1998 13:35:13
|
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 5 Lis 2002 12:28:24
|
| Klimena |
Posted: 6 Lis 2002 15:45:16
No co jest?! Nikt się nie wybiera? Z tego co mówi LSF prawdopodobnie
pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( -- Pozdrawia of. nav. Klimena SG "Czerwony Karzeł" **Konflikt jest elementem wolności** |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 6 Lis 2002 09:44:55
Dodam tylko, ze prawdopodobnie bedzie mozna obejrzec SW po czesku ;)
Kto sie wybierze? A jakbyscie chcieli poprowadzic jakis punkt programu to kontakt z LSFem lordsith (at) sith.pl
No co jest?! Nikt się nie wybiera? Z tego co mówi LSF prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 6 Lis 2002 11:06:01
Magdalena Pruszynska:
Dodam tylko, ze prawdopodobnie bedzie mozna obejrzec SW po czesku ;) Kto sie wybierze? A jakbyscie chcieli poprowadzic jakis punkt programu to kontakt z LSFem lordsith (at) sith.pl No co jest?! Nikt się nie wybiera? Z tego co mówi LSF prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? a kto funduje? pozdrowienia kangur |
| kanguro |
Posted: 6 Lis 2002 19:06:54
Dodam tylko, ze prawdopodobnie bedzie mozna obejrzec SW po czesku ;)
Kto sie wybierze? A jakbyscie chcieli poprowadzic jakis punkt programu to kontakt z LSFem lordsith (at) sith.pl No co jest?! Nikt się nie wybiera? Z tego co mówi LSF prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? a kto funduje? Otóż to... :-( hehe twoja odpowiedz nadal nie rozwiazala problemu:) pozdrowienia kangur |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 6 Lis 2002 19:30:48
No co jest?! Nikt się nie wybiera? Z tego co mówi LSF
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie?
U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Pomyśleć że ominie mnie prelekcja bartosha "Rebelianci - terorysci w swiecie SW" :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 6 Lis 2002 19:52:33
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Pomyśleć że ominie mnie prelekcja bartosha "Rebelianci - terorysci w swiecie SW" :-) nie ma czego zalowac i tak bylbys jednym z trzech sluchaczy pozdrowienia kangur i piwa za darmo by nie bylo........... |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 7 Lis 2002 08:02:26
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Pomyśleć że ominie mnie prelekcja bartosha "Rebelianci - terorysci w swiecie SW" :-) nie ma czego zalowac i tak bylbys jednym z trzech sluchaczy A to niby czemu? -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 7 Lis 2002 10:43:21
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Pomyśleć że ominie mnie prelekcja bartosha "Rebelianci - terorysci w swiecie SW" :-) nie ma czego zalowac i tak bylbys jednym z trzech sluchaczy A to niby czemu? no bo kto przychodzi na takie odczyty?:) pozdrowienia kangur |
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 7 Lis 2002 13:43:26
Klimena:
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie?
U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę.
Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie SW... |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 8 Lis 2002 15:32:49
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Pomyśleć że ominie mnie prelekcja bartosha "Rebelianci - terorysci w swiecie SW" :-)
nie ma czego zalowac i tak bylbys jednym z trzech sluchaczy A to niby czemu? no bo kto przychodzi na takie odczyty?:) Imperiale aby polemizować, Rebele aby wielbić swojego guru Bartosha, Trekowcy aby pytać o co właściwie chodzi. -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 9 Lis 2002 20:38:18
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie SW... Gdzież mi tam do stałej drużyny olimpijskiej :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 18 Lis 2002 13:45:00
Magdalena Pruszynska:
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie SW... Gdzież mi tam do stałej drużyny olimpijskiej :-)
Na drugie albo trzecie miejsce mialbys szanse, bo startowali trekowcy Konkurs prowadzil LSF, czesc pytan byla ponoc autorstwa Cathii (mozliwe ze cos sie powtarzalo z Polconu). Na wszystkie i tak nikt nie znal odpowiedzi. |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 18 Lis 2002 17:27:06
prawdopodobnie pojawi się Bartosh. Kli, Ph i inni stali uczestnicy - jedziecie? U mnie jak zwykle termin koliduje z zajęciami :-( Ech, więc pewno i ja odpuszczę. Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie SW... Gdzież mi tam do stałej drużyny olimpijskiej :-) Na drugie albo trzecie miejsce mialbys szanse, bo startowali trekowcy Konkurs prowadzil LSF, czesc pytan byla ponoc autorstwa Cathii
(mozliwe ze cos sie powtarzalo z Polconu). Na wszystkie i tak nikt nie znal odpowiedzi. I jak Tobie poszło? :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 19 Lis 2002 06:18:13
Magdalena Pruszynska:
Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie SW...
Gdzież mi tam do stałej drużyny olimpijskiej :-) Na drugie albo trzecie miejsce mialbys szanse, bo startowali trekowcy Konkurs prowadzil LSF, czesc pytan byla ponoc autorstwa Cathii
(mozliwe ze cos sie powtarzalo z Polconu). Na wszystkie i tak nikt nie znal odpowiedzi. I jak Tobie poszło? :-)
O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 19 Lis 2002 08:58:20
Przyjedz. Fajnie bedzie. Moze poszczesci ci sie w konkursie
SW... Gdzież mi tam do stałej drużyny olimpijskiej :-) Na drugie albo trzecie miejsce mialbys szanse, bo startowali trekowcy Konkurs prowadzil LSF, czesc pytan byla ponoc autorstwa Cathii (mozliwe ze cos sie powtarzalo z Polconu). Na wszystkie i tak nikt nie znal odpowiedzi.
I jak Tobie poszło? :-) O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) Piękna, imperialna cecha :-) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid
Szczere gratulacje, Imperator jest bardzo zadowolony :-) Mam nadzieję że wspomniałaś iż reprezentujesz PRFSW :-) Ekhm, mam nadzieję że Bartosh nie był na mnie zły? :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 22 Lis 2002 14:33:18
I jak Tobie poszło? :-)
O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) Piękna, imperialna cecha :-) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid Szczere gratulacje, Imperator jest bardzo zadowolony :-) Mam nadzieję że wspomniałaś iż reprezentujesz PRFSW :-) Ekhm, mam nadzieję że Bartosh nie był na mnie zły? :-) hehe a ja sie pytam kto byl w jury i komu sluzy ta woda na ten mlyn pozdrowienia kangur a na powaznie to tez gratuluje:) |
| Magdalena Pruszynska |
Posted: 28 Lis 2002 13:22:45
O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) Piękna, imperialna cecha :-) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid Szczere gratulacje, Imperator jest bardzo zadowolony :-) Mam nadzieję że wspomniałaś iż reprezentujesz PRFSW :-) Ekhm, mam nadzieję że Bartosh nie był na mnie zły? :-) hehe a ja sie pytam kto byl w jury
Jury bylo jednoosobwe - Naczelny Sith RP Dark Lord of the Sith Darth Freejack ;) |
| Nifhelm |
Posted: 28 Lis 2002 18:42:02
I jak Tobie poszĹo? :-)
O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) PiÄkna, imperialna cecha :-) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid Szczere gratulacje, Imperator jest bardzo zadowolony :-) Mam nadziejÄ Ĺźe wspomniaĹaÂś iĹź reprezentujesz PRFSW :-) Ekhm, mam nadziejÄ Ĺźe Bartosh nie byĹ na mnie zĹy? :-) hehe a ja sie pytam kto byl w jury Jury bylo jednoosobwe - Naczelny Sith RP Dark Lord of the Sith Darth Freejack ;) No proszÄ. I imperiale narzekajÄ na Jedynie SĹusznÄ KomisjÄ :). |
| kanguro |
Posted: 28 Lis 2002 19:09:34
O sobie nie pisalam przez skromnosc ;)) Piękna, imperialna cecha :-) Zajelam pierwsze miejsce. Nagroda - 12-calowy Death Star Droid Szczere gratulacje, Imperator jest bardzo zadowolony :-) Mam nadzieję że wspomniałaś iż reprezentujesz PRFSW :-) Ekhm, mam nadzieję że Bartosh nie był na mnie zły? :-) hehe a ja sie pytam kto byl w jury Jury bylo jednoosobwe - Naczelny Sith RP Dark Lord of the Sith Darth Freejack ;) no tak to wygrana mialas w kieszeni:)? pozdrawiam kangur a na powaznie to gratuluje |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)