| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / Test |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 12 Maj 2002 07:17:07
Ze szczatkowa znajomoscia alfabetu i matematyki jak ulal pasuje do
imperium ;-) Po dokończeniu edukacji, czemu nie? Za to na pewno już nigdy nie będzie pasował do Rebelii, chyba żeby mu pamięć wykasować :-) Nie wywołuj Januszka z lasu ... :-) A co, zbiera butelki? :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 12 Maj 2002 07:21:42
imperium ;-) Po dokończeniu edukacji, czemu nie? Za to na pewno już nigdy nie będzie pasował do Rebelii, chyba żeby mu pamięć wykasować :-) Jakie dokonczenie edukacji? Bierzecie wszystko jak leci... ;-)) Prawdą jest, że - w przeciwieństwie do rasistowskiej Rebelii - nie mamy uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni wstępują potem do Sojuszu :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 12 Maj 2002 07:24:15
Ależ nie, moffowie to administracja nie folklor. Folklor to Kangury
mamroczące dziwnym dialektem ;-) od dialektow to my mamy c3po a od folkloru sa mofowie miejsce akcji; mostek iesdeka osoby; szkolna wycieczka,GMJ,nauczyciel;krata N; drogie dzieci, tu mamy kolejny przyklad folkloru galaktycznego. ten osobnik za krata - SOLO NIE ZBLIZAJ SIE DO KRATY BO TO NIEBEZPIECZNE - to klasyczny przyklad Grand Moffa. ubrany jak widzicie w szary mundurek ma duze uszy i wielkie zemby. Do jego cech charakterystycznych nalezy wydawanie rozkazow i niszczenie planet W dawnych wiekach w ten sposob likwidowano przeszkody na drodze slawnej - SKAJUOKER NIE KARM EKSPONATA!!! NO I MASZ ODGRYZL CI REKE!!! ZNOW TRZEBA BEDZIE WYBULIC NA NOWA!!- detstar. systemy kierowania detstarem byly bardzo prymitywne a zaloga pijana (system chlodzenia reaktora byl na spirytusie).przechodzimy do nastepnego
pomieszczenia - PALPATIN ZGAS TEGO PAPIEROSA!!- SZW; zieeeeeeeeeeeeeewy GMJ; wyzieeeeeeewy Krata; jeszcze sie trzyma choc GMJ po niej skacze kurtyna i to by bylo na temat folkloru Tiaaa, a potem się dziwisz, że wymawiają Ci urojenia :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| kanguro |
Posted: 12 Maj 2002 10:21:46
imperium ;-) Po dokończeniu edukacji, czemu nie? Za to na pewno już nigdy nie będzie pasował do Rebelii, chyba żeby mu pamięć wykasować :-)
tak jest! slowa godne wstretnego imperiala "wykasowac pamiec" Przecież mówimy o procesach koniecznych aby dostać się do Rebelii nie Imperium, nie śpij :-) wiem wiem kasujecie pamiec a potem nam okaleczone istoty podrzucacie bo u was dla nich nie ma miejsca rasisci jednak my sie nimi troskliwie zajmujemy pozdrowienia kangur a kot spi |
| Morton |
Posted: 16 Maj 2002 08:44:21
Prawdą jest, że - w przeciwieństwie do rasistowskiej Rebelii - nie mamy
uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni wstępują potem do Sojuszu :-) Gdybyscie mieli takie kryteria to wasza armia nie obsadzilby nawet garnizonu ;-) -- pozdrawiam Morton "Luminous beings are we, not this crude matter." |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 17 Maj 2002 10:58:13
uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni wstępują potem do Sojuszu :-)
Gdybyscie mieli takie kryteria to wasza armia nie obsadzilby nawet garnizonu ;-) Tak Ci się wydaje, bo szacujesz na podstawie poziomu wykształcenia Waszej kadry w Sojuszu :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Morton |
Posted: 20 Maj 2002 07:57:04
uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni wstępują potem do Sojuszu :-) Gdybyscie mieli takie kryteria to wasza armia nie obsadzilby nawet garnizonu ;-) Tak Ci się wydaje, bo szacujesz na podstawie poziomu wykształcenia Waszej kadry w Sojuszu :-) Nie musze nic szacowac. To doskonale widac... ;-) -- pozdrawiam Morton "Luminous beings are we, not this crude matter." |
| Grand Moff Jackie |
Posted: 20 Maj 2002 17:42:04
Prawdą jest, że - w przeciwieństwie do rasistowskiej Rebelii - nie
mamy uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas
wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni
wstępują potem do Sojuszu :-)
Gdybyscie mieli takie kryteria to wasza armia nie obsadzilby nawet garnizonu ;-) Tak Ci się wydaje, bo szacujesz na podstawie poziomu wykształcenia
Waszej kadry w Sojuszu :-)
Nie musze nic szacowac. To doskonale widac... ;-) Widzisz tylko tumanów z Sojuszu, co krzywi Ci percepcję świata :-) -- Pozdrawiam w imieniu Imperatora: Grand Moff Jackie |
| Morton |
Posted: 23 Maj 2002 07:10:38
uprzedzeń, ale wysoki poziom edukacji i wyszkolenia jest u nas wymagany bezwzględnie. Ci, którzy nie zdają egzaminów i odpadają, rozżaleni wstępują potem do Sojuszu :-) Gdybyscie mieli takie kryteria to wasza armia nie obsadzilby nawet garnizonu ;-) Tak Ci się wydaje, bo szacujesz na podstawie poziomu wykształcenia Waszej kadry w Sojuszu :-) Nie musze nic szacowac. To doskonale widac... ;-) Widzisz tylko tumanów z Sojuszu, co krzywi Ci percepcję świata :-) Z moja percepcja jest wszystko OK. To wasza jest wypaczona ze widzicie wszystko na opak ;-) -- pozdrawiam Morton "Luminous beings are we, not this crude matter." |
| Flink |
Posted: 24 Maj 2005 19:17:40
|
| Czarownica |
Posted: 16 Wrz 2006 18:53:55
|
| Czarownica |
Posted: 16 Wrz 2006 19:16:47
|
| Lady Ant |
Posted: 16 Wrz 2006 21:50:32
I jeszcze tyle Waszych postów do przeczytania.
ja nie rozumiem ty ostatnio odwykłas od czytania ?? Na szczęście te same gęby to i
wiadomo czego się spodziewać:-) no nie wiem zastanawiałabym sie... Jak na razie streszczając wychodzi, że "róża zwiędła od tańca i w
nekropolis się zamieniła,co zaowocowalo stypą przed Grobem Nieznanego Żołnierza, a
zamiast marsza pogrzebowego zagrali Marsz Imperialny, a papier się wyczerpał":-) Piszcie tak dalej:-) ahhhhh temat nam sie wyczerpuje potrzeba czegos takiego.... L.A. |
| Aquarius |
Posted: 18 Wrz 2006 07:40:33
Na razie tylko testuję więc sie proszę wstrzymać ze zbieraniem
tego chrustu;-)
No być nie może! Uciekinierka się odnalazła! Muszę galopen pędzić do lasu, czy aby chrust uprzednio zebrany nie uległ jakiejś biodegradacji przez duszonki lub kiełbasy pieczenie. |
| Czarownica |
Posted: 22 Wrz 2006 13:52:11
No być nie może! Uciekinierka się odnalazła!
Ależ Agui toż ja zawsze byłam ino w slużbach specjalnych cichociemnych i Was tak z boczku i od tyłu obserwowałam;-) Muszę galopen pędzić do lasu, czy aby chrust uprzednio zebrany nie uległ jakiejś biodegradacji
przez duszonki lub kiełbasy pieczenie. Tylko mi muchomory zostaw bo się jutro wybieram :-) A co do chrustu to musisz więcej uzbierać bo teraz to jest nas już dwie czarownice:-) Czarownica |
| Lady Ant |
Posted: 22 Wrz 2006 17:29:47
No być nie może! Uciekinierka się odnalazła! Ależ Agui toż ja zawsze byłam ino w slużbach specjalnych cichociemnych i Was tak z boczku i od tyłu obserwowałam;-)
z boczku ok ale tyły to ty zostaw w spokoju Lady Ant |
| Czarownica |
Posted: 22 Wrz 2006 18:05:50
Ależ Agui toż ja zawsze byłam ino w slużbach specjalnych cichociemnych i
Was tak z boczku i od tyłu obserwowałam;-) z boczku ok ale tyły to ty zostaw w spokoju Tyły są najlepsze:-) Lady Ant
Czarownica |
| Lady Ant |
Posted: 24 Wrz 2006 18:49:24
Ależ Agui toż ja zawsze byłam ino w slużbach specjalnych cichociemnych
i Was
tak z boczku i od tyłu obserwowałam;-) z boczku ok ale tyły to ty zostaw w spokoju Tyły są najlepsze:-) zalezy czyje Tyłu Hutta nie polacam nikomu ( przodu zreszta tez nie ) L.A. |
| Aquarius |
Posted: 25 Wrz 2006 07:50:43
Ależ Agui toż ja zawsze byłam ino w slużbach specjalnych
cichociemnych i Was tak z boczku i od tyłu obserwowałam;-)
Z boczku, tylko z boczku! Raz, że od tyłu to moga Tobie różne takie nadać od "zboczków", a dwa, to od tyłu ja podglądałem grupę przez długi czas i jakoś Waćpanny w tych krzaczorach nie widywałem ;) Tylko mi muchomory zostaw bo się jutro wybieram :-)
A co do chrustu to musisz więcej uzbierać bo teraz to jest nas już dwie czarownice:-)
Dwie? Jakże to? Sabat jakiś w wersji compact? :) |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)