| Forum STARWARS / STARWARS 1998 / zyczenia |
| << . 1 . 2 . 3 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| kadet Janusz Wu |
Posted: 28 Gru 2001 21:32:04
MIlo was widziec w dobrej formie, Wszystkich ktorzy mnie pamietaja i tych
troche mlodszych pozdrawiam oraz dolanczam Zyczenia Szczesliwego Nowego Roku oraz spoznione zyczenia swiateczne Dzięki i wzajemnie !!! A skoro już wróciłeś i będziesz siał RP, to może ja teraz zrobię sobie przerwę :-) Z Rebelianckim Pozdrowieniem Niech Moc Bedzie Z Wami GREG p.s Troche mnie tu nie bylo jak wygladaja wasze wrazenie po trailerach do EII Jak na mój gust spodziewam się dojrzalszej akcji niż w E1. -- smeg out *** kadet Janusz Wu ## Make Peace - Kill Terrorists !!! == serial SF Czerwony Karzeł: http://janwar.republika.pl/ == ...po 3mln lat czas najwyższy wracać do domu :-) |
| GREG |
Posted: 30 Gru 2001 22:13:15
"GREG":
MIlo was widziec w dobrej formie, Wszystkich ktorzy mnie pamietaja i tych troche mlodszych pozdrawiam oraz dolanczam Zyczenia Szczesliwego Nowego
Roku oraz spoznione zyczenia swiateczne
Dzięki i wzajemnie !!! A skoro już wróciłeś i będziesz siał RP, to może ja teraz zrobię sobie przerwę :-) cut Niestety powrot to tylko chwilowy, ale z cala zarliwoscia bede sial RP. zzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- i stracilrm od niechcenie dwa tie. Pozdrowienia GREG |
| Maciu |
Posted: 8 Mar 2003 12:38:39
|
| DIM10 |
Posted: 8 Mar 2003 14:54:23
W zwiazku ze dzisiaj jest 08.03 chcialbym zlozyc serdeczne zyczenia wszystkim przedstawicielkom plci pieknej (niezaleznie od rasy i galaktyki).Oby Moc byla z wami , a swiatlosc Nowej Republiki nie pozwalala Wam zgubic drogi podczas kosmicznych wojazy. W imieniu Jedi składam Wam drogie panie najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet. I tradycyjnie MTFBWY !!!! I żebyście dalej służyły grupie !! -- D.emon I.n M.achine "May The Force Be With You, always" Obi Wan Kenobi ANH |
| Mr.Ówa |
Posted: 8 Mar 2003 19:15:28
I tradycyjnie MTFBWY !!!! I żebyście dalej służyły grupie !!
^^^^^^^^^^^^^^ Hmm szowinizm? ;-) Pozdrawiam -- Mr.Ówa "Witaj tak, jakbyś pierwszy raz witał żegnaj tak, jakbyś widzieć już nie miał..." |
| Mr.Ówa |
Posted: 8 Mar 2003 19:16:30
I tradycyjnie MTFBWY !!!! I żebyście dalej służyły grupie !! ^^^^^^^^^^^^^^ Hmm szowinizm? ;-) Coś mi podkreślenie nie wyszło ale chyba wiadomo o co chodzi :-) Pozdrawiam -- Mr.Ówa "Witaj tak, jakbyś pierwszy raz witał żegnaj tak, jakbyś widzieć już nie miał..." |
| kanguro |
Posted: 8 Mar 2003 19:18:30
W zwiazku ze dzisiaj jest 08.03 chcialbym zlozyc serdeczne zyczenia
wszystkim przedstawicielkom plci pieknej (niezaleznie od rasy i galaktyki).Oby Moc byla z wami , a swiatlosc Nowej Republiki nie pozwalala Wam zgubic drogi podczas kosmicznych wojazy. W imieniu Jedi składam Wam drogie panie najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet. I tradycyjnie MTFBWY !!!! I żebyście dalej służyły grupie !! i ja sie dolaczam zyczymy wam drogie samice wszelkich gatunkow aby zle moce imperialne wiecej nie dybaly na wasza niewinnosc oby wasza praca byla dobrze wynagradzana a wasi ojcowie mezowie synowie nie musieli ginac w galaktycznej czerni ze swej strony zapewniam iz bedziemy otaczac was troskliwa opieka i pomnazac wasze......hm zyski:) samicom ktore zas bladza po ciemniej stronie ofiarujemy pomocna dlon i telefon zaufania (bezplatny) oraz mozliwosc zostania swiadkiem incognito w przygotowywanych procesach zbrodniarzy imperialnych:) klapa rasia buzka gozdzik pozdrowienia kangur |
| Marcin Droba |
Posted: 9 Mar 2003 20:43:50
W zwiazku ze dzisiaj jest 08.03 Taaaa.... to było aż rozczulające w sobotę chodzić sobie po mieście i widzieć te stada kobiet, każda z jedną smutną łodygą w ręce... Vermiculus nie dołączający się do życzeń kobietobożowielkanocnonarodzeniowych, ale życzący wszystkim co najlepsze, ot tak bez okazji :-) |
| Klimena |
Posted: 10 Mar 2003 08:02:47
|
| Marcin Droba |
Posted: 10 Mar 2003 22:11:15
gozdzik
Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę na mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było ciekawiej). Vermiculus |
| Marcin Zakrzewski |
Posted: 10 Mar 2003 23:27:37
gozdzik
Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę na mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było ciekawiej). To ja nie widziałem żadnej kobiety z goździkiem :) A nie dwa, bo to podobno pecha przynosi ;) |
| Beth Winter |
Posted: 11 Mar 2003 06:31:52
CIACH gozdzik Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę na mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było ciekawiej). Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? |
| Axe |
Posted: 11 Mar 2003 08:49:23
Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę na
mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było
ciekawiej). Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? A nie tulipannny ? ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe --------------------------------------------------------------------------- - " Jesteś jeszcze młody. Przyłącz się do mnie, a nauczę Cię jak opanować strach i wykorzystać jego siłę. Strach będzie Twym sługą, nie odwrotnie." |
| Glootech |
Posted: 11 Mar 2003 14:24:36
Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę
na mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było ciekawiej). Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? A nie tulipannny ? ;-) Panny tuli sie nie tylko 8 marca ;) |
| Axe |
Posted: 11 Mar 2003 15:50:47
Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba
tulipany chodza? A nie tulipannny ? ;-) Panny tuli sie nie tylko 8 marca ;) Pannę też chyba warto obdarzać jakimś badylkiem częściej niż tylko raz w roku, prawda ? ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe -------------------------------------------------------------------- " I love democracy... I love the Republic. The fact that this crisis is demanding I be given absolute power to rule over you is evident." Supreme Chancellor Palpatine |
| Glootech |
Posted: 11 Mar 2003 18:58:11
<ciach
Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba
tulipany chodza? A nie tulipannny ? ;-) Panny tuli sie nie tylko 8 marca ;) Pannę też chyba warto obdarzać jakimś badylkiem częściej niż tylko raz w roku, prawda ? ;-) Oczywiscie! :) |
| Marcin Droba |
Posted: 11 Mar 2003 19:52:27
żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było
ciekawiej). Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? Łotewer - jakiś gatunek kwiatów, w przydziale jeden na głowę. BTW - A czym się rózni goździk od tulipana? Vermiculus |
| Beth Winter |
Posted: 11 Mar 2003 22:34:38
CIACH gozdzik Właśnie, to mnie fascynuje. Łaj goździk? Nie widziałem w sobotę na mieście żadnej kobiety z innym kwiatkiem (nawet z dwoma goździkami, żeby było ciekawiej). Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? Łotewer - jakiś gatunek kwiatów, w przydziale jeden na głowę. Nie wszystkie dostaja :( BTW - A czym się rózni goździk od tulipana?
Gozdzik jest pierzasty. I pachnie. |
| Arianrod |
Posted: 12 Mar 2003 12:14:47
BTW - A czym się rózni goździk od tulipana?
Tulipan: http://personal.iddeo.es/plantas/tulipan13.jpg Gozdzik: http://www.greengiants.co.uk/individual/carnation.jpg -- Arian "Shine and search for the light" [B.R.M.Gibb] |
| Arianrod |
Posted: 12 Mar 2003 12:21:06
|
| vermiculus |
Posted: 12 Mar 2003 13:43:15
[ciach] Ewentualnie jeszcze: Tulipan - slawa Gozdzik - fascynacja, milosc kobiety
Hmmm, to wczoraj w powtórce z rozrywki Artur Andrus czytał okazjonalny wierszyk. Kończył się mniej więcej tak: "Kobieto - daję Ci Tulipana Bo goździków już nigdzie nie było" Vermiculus |
| vermiculus |
Posted: 12 Mar 2003 13:45:43
|
| Beth Winter |
Posted: 12 Mar 2003 21:00:32
Gozdziki sa tradycyjne. I ladne. Ale 8mego marca raczej chyba tulipany chodza? Łotewer - jakiś gatunek kwiatów, w przydziale jeden na głowę. Nie wszystkie dostaja :( Może nie wszystkie sobie zasłużyły. :-P A np. zaproszenie na koncert zamiast badylka może być? ;-))))
I to jaki koncert... z wrazeniami dodatkowymi ^_~ |
| Marcin Droba |
Posted: 12 Mar 2003 23:29:47
A np. zaproszenie na koncert zamiast badylka może być? ;-)))) I to jaki koncert... z wrazeniami dodatkowymi ^_~ ... których żadna roślina by nie przetrzymała :-) Vermiculus |
| kanguro |
Posted: 17 Mar 2003 07:02:11
BTW - A czym się rózni goździk od tulipana?
gozdzik sie dodaje do grzanego piwa or wina pozdrowienia kangur |
| kanguro |
Posted: 17 Mar 2003 07:03:39
Tulipan - slawa
[czerwony] - wyznanie milosci [zolty] - milosc beznadziejna [pstry] - piekne oczy [jakikolwiek] - dosc tani Gozdzik - fascynacja, milosc kobiety
[pstry] - odmowa [zoty] - pogarda lekcewazenie [jak parzysta ilosc] - pogrzeb pozdrowienia kangur |
| Axe |
Posted: 17 Mar 2003 08:54:16
BTW - A czym się rózni goździk od tulipana? gozdzik sie dodaje do grzanego piwa or wina ^^^ Ladies and Gentelmans! Kangur się nam psuje - zaczyna coraz częściej używać obcych zwrotów ! Czyżby zbliżał się koniec świata ? ;-) -- Pozdrawiam Darth Axe ---------------------------------------------------------------------------- " Good. I can feel your anger. I am defenseless. ...Strike me down with all your hatred, and your journey towards the dark side will be complete." |
| vermiculus |
Posted: 17 Mar 2003 17:48:23
gozdzik sie dodaje do grzanego piwa or wina
^^^ Ladies and Gentelmans! Kangur się nam psuje - zaczyna coraz częściej używać obcych zwrotów ! Czyżby zbliżał się koniec świata ? ;-) Tak - Ty jesteś Sith i nie wiedziałeś? :-) Vermiculus |
| Arianrod |
Posted: 18 Mar 2003 19:05:12
[jak parzysta ilosc] - pogrzeb
za wyjatkiem wielokrotnosci 12-stki [zaden] - patrz wyzej ;) -- Arian "Shine and search for the light" [B.R.M.Gibb] |
| << . 1 . 2 . 3 . >> |
STARWARS 1998 (1445/2127)
STARWARS 1999 (8297/73058)
STARWARS 2000 (1321/20266)
STARWARS 2001 (875/29515)
STARWARS 2002 (1028/15845)
STARWARS 2003 (568/16159)
STARWARS 2004 (800/23627)
STARWARS 2005 (483/9866)
STARWARS 2006 (152/2985)
STARWARS 2007 (371/3127)
STARWARS 2008 (34/146)